tiistai 1. elokuuta 2017

Kaksi yötä leirii on

Hullultahan se tuntuu, että enään kaksi yötä siihen että pääsee nukkumaan omaan sänkyyn - tai no, osa pääsee ja osa ei, mutta kuitenkin. Kuitenkin sitä ennen täytyy pyöräyttää vielä nämä viimeiset päivät, jotta voi haaveilla kotiin pääsystä.

Tiistai pyörähti käyntiin sateisella ilmalla, joten lippu jäi nostamatta yhteisesti. Heti aamuhartauden jälkeen saimme leirille uuden vahvistuksen, sillä Anne tuli pitämään kaksi diakonian sessiota. Sen jälkeen taas pääsimme syömään.

Ruuan jälkeen se sitten koetti, nimittäin rakkauspäivä. Alkuun ryhmät kokoontuivat omille ryhmis paikoilleen ja heidän tehtävänään oli koota sydämeen unelma seurustelukumppaninsa luonteenpiirteitä. Sen jälkeen kokoonnuimme yhteen ja kävimme ne läpi, oli mukava huomata kuinka nuoret olivat miettineet kunnolla näitä piirteitä ja perusteluita niihin. Sen jälkeen Leila jakoi kaikille yhden väittämän, joka liittyi jollaintapaa nuoriin tai heidän tulevaisuuteensa ja kävimme läpi mistä väittämistä oltiin samaa mieltä ja mistä ei.

Ja nyt ollaankin tässä hetkessä, vietämme aikaa katsoen elokuvaa Jeesuksen elämästä. Välillä sieltä täältä kuuluu tölkkien aukeilua ja karkkipussien rapinaa, mutta on kiva huomata kuinka innoissaan nuoret kantoivat tavaraa tänne, jotta saisivat olonsa mahdollisimman mukavaksi tämän kaksituntisen aikana.



Tälle illalle on vielä paljon kivaa suunnitteilla, mutta saa nähdä mitä päästään toteuttamaan sään takia.
 
Kreeta
mediso

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti