tiistai 1. elokuuta 2017

Maanantain möngerrykset

Vierailupäivän jälkeen riitti ainaki vauhtia tässä sakissa, mutta päivä tuli ja päivä meni. 
 
Aamupäivä oli taas sessiota session perään ja sen saattoi huomata ehkä leiriläisistäkin, että motivaatio ei ollut aina aivan huipussaan. Kuitenkin niistäkin selvittiin.
 
Kahvin jälkeen sitten suuntasimme Saukkoniemen hautausmaalle, jossa leiriläisillä oli erilaisia pienimuotoisia tehtäviä. Kiertelimme tovin hautausmaalla paarmojen ja muiden ötököiden keskellä, kunnes jatkoimme matkaa kaupalle, sillä meille oli luvassa pienimuotoinen yllätys. Yllättävän päivähelteen paahteessa saimme kaikki yhdet jäätelöt, jotka sitten nautimme Salen pihalla.
 
Risti Saukkoniemen hautausmaalla
 
                            
 
Retkeltä palattuamme jatkoimme melkein heti Markuksen evankeliumin kuuntelua, jota kuunneltiin sitten ruokaan asti. Päivällisen jälkeen ryhmät toimivat normaalisti ja leiriläisillä oli vapaa-aikaa siihen asti kunnes isoset pistivät shown pystyyn.

Niinhän se tosiaan oli, varsinainen show nimittäin. Meillä oli jo ollut tiedossa, että maanantain iltaohjelmaan täytyy tehdä sketsi tai pari ja mehän päätettiin sitten pistää tuuleen ihan kunnolla! Aamulla keksittiin, että vedetään näille semmonen tv- ilta mistä mulla ja Olivialla oli kokemusta ja muut innostu siitä kans ihan täysin. Ei siinä sitten muuta kuin nopeasti kynä ja paperia käteen ja suunnitteleen. Ja hyvähän siitä tuli! Me tosiaan käytettiin siihen kaikki isosten vapaa-aika tältä päivältä, että nyt kyllä väsyttää. Mutta se tais kuitenkin kannattaa koska sen lisäksi että meillä oli ihan sika hauskaa sitä suunniteltaessa, ni kuulu semmosta naurua kyllä sieltä katsomostakin.
Iltaohjelma aloitettiin aamutoimilla

Myös tanssii tähtien kanssa tuli nähtyä
                            
Isoset myös ikuistivat lukuisia mainoksia illan aikana
                            
 Sketsin jälkeen lauleskelimme ja leikimme vielä yhtä leikkiä, kunnes koitti pesujen aika. Pesujen ajan toiset touhusivat taas kirkon puolella pelaillen ja jutellen tai muuten vain aikaa viettäen. Ja sitten koitti iltapala ja iltahartaus ja leiri hiljeni jälleen.
 
Kreeta
mediso
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti