torstai 3. elokuuta 2017

Yhteinen matka päättyi


Niinhän siinä kävi, että kesän viimeinen ripari saatiin tänään pakettiin. Nuoret konfirmoidaan tulevana lauantaina kello 11 alkaen ja sitten tän kesän hommat alkaa olla paketissa !
Sitä ennen palataan vielä tähän aamuun, eli leirin viimeiseen päivään.

Aamuherätys oli tänään taas puolituntia myöhemmin kuin normaalisti. Tänä aamuna kuitenkin herätimme leirin isosten kesken laulamalla leirin suosikkikappaleen: Juha Tapion Sitkeä sydän. Täytyy sanoa että ei me ehkä ihan huonoja oltu, kun saatiin aplodejaki ku porukka pääsi ylös sängystä. Aamupalalle suunnattiin heti puoli yhdeksältä ja nuoret alkoivat heti sen jälkeen purkamaan petejään ja pakkaamaan kamojaan, joten siivoukset lähtivät hyvin käyntiin.

Kokoonnuimme aamuhartauteen, jonka Krista ja Olivia pitivät. He puhuivat itsevarmuudesta ja epäonnistumisesta, nuoret saivat myös muutamia hyviä vinkkejä tulevaisuuteen. Leirin viimeinen aamu on aina suhteellisen kiireinen, joten heti aamuhartauden jälkeen ryhmät siirtyivät siivoamaan yhteisiä tiloja, jonka jälkeen siivoamista jatkettiin omissa huoneissa. Leiriläiset saivat tänään puhelimet siis vasta siivoamisen jälkeen, joten ehkä tämä oli yksi syy siihen miksi siivoaminen toteutui niin ripeästi.

Viimeinen aamuhartaus

Jokaisella leirillä jätetään viestiä vieraskirjaan ja terveisiä emännille. Tää ryhmä halus ikuistaa leirin parhaat jutut siihen ja täytyyhän myöntää että onhan toi ihan sika hieno ! 

Siivoamisen jälkeen kokoonnuimme vielä kirkkoon laulamaan, samaan aikaan nuoret myös täyttivät leirin palautekyselyn kukin omalla vuorollansa. Saimme nauttia vielä viimeisen yhteisen aterian yhdeltätoista, jonka jälkeen bussi tuli hakemaan meitä hieman ennen kahtatoista. Sitten matkamme alkoi kohti keskustaa. Keskustassa kävimme vielä läpi konfirmaatioharjoitukset, jotta lauantaina olisi mahdollisimman helppo vain tulla aamulla kirkkoon. 

Ja siinä se sitten taisi olla.

Täytyihän meidän ottaa #peruskäylänleiripelikuva

Isoset ja työntekijät kiittää teitä kaikkia! Näihin sanoihin ja näihin tunnelmiin on hyvä lopettaa, tästä on hyvä lähtee jatkaan :) Nähään vielä lauantaina koko porukalla !

Kreeta
mediso

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti