torstai 3. elokuuta 2017

Viimeistä viedään

Niin, tosiaan fiiliksiä ekasta aamusta on monia, osalla on haikeita fiiliksiä ja toiset ovat taas fiiliksissä huomenna häämöttävästä kotiin pääsystä, mutta silti ennen sitä on vielä todella paljon tehtävää.

Aamuhartauden jälkeen alkoi Leilan sessio seurakunnasta, jonka jälkeen jatkoimme nuori seurakunta - tunnilla, jossa me isoset olimme auttamassa ja kertomassa omasta isostaustastamme. Kerroimme mm. nuoren seurakunnan toiminnasta ja isoskoulutuksesta sekä erilaisista leireistä ja muista retkistä kuten Maata Näkyvissä -festareista.

Nuoren seurakunnan sessiossa näytettiin Mnf aftermovie, jotta nuoret saisivat mahdollisimman todenmukaisen fiiliksen kyseisistä festareista.


Leirin vapaa-ajat ovat menneet siihen, että porukka paiskii erilaisia korttipelejä takkahuoneella. Tämä on ollut todella mukava huomata, sillä tää leiri on ollu tosi pelipainotteinen heti leirin alusta asti. Toisaalta on tässä huono puolensakin, sillä välillä peli meinaa olla pahastikkin kesken, vaikka täytyisi olla jo jossain muualla kuten sessiossa kirkon puolella.

Päivällä oli vielä Aten sessio, jonka jälkeen leiriläisille annettiin tunti kertausaikaa ennen lopputenttiä. Tällöin isoset keräsivät ryhmänsä ja menivät omille ryhmispaikoilleen ja kaikki kertasivat omassa rauhassaan lopputenttiin.

Ja niinhän se loppukoe koetti. Porukka jaettiin pareihin ja kaikille tuli jokin kysymys. Heille annettiin noin puolituntia aikaa suunnitella ja muodostaa pienimuotoinen ''oppitunti'', jonka he sitten esittivät ja näin oli loppukoe suoritettu. Kaikki pääsivät kokeen läpi, sillä nuoret olivat selvästi olleet hereillä erityisesti kaste, omatunto ja ehtoollistunnilla.




Ja tänää oli tortilla päivä! Päivällisen jälkeen kokoonnuimme kirkkoon tekemään sydämet, jonka jälkeen vietimme nuotioiltaa. Istuimme nuotiolla, lauloimme veisuja ja paistoimme lättyjä. Vietimme mukavan yhteisen illan pelaillen ja leikkien. Skabakin meillä oli ja viikon voittajakin selvisi!

Skaba voittajaksi selviytyi Vanhat Käyrät! 





Viimeisen illan iltahartaus oli myös hieman erilainen. Kokoonnuimme tuttuun tapaan 21.45 kirkkoon ja muodostimme piirin. Aluksi Leila, Atte ja Heli pitivät hartauden rukoushelmistä, jonka jälkeen jokaiselle jaettiin tuohukset. Tulen levitessä kynttilästä toiseen oli jokaisella mahdollisuus sanoa jotain leiristä. Pinnalle nousivat esimerkiksi sanat kiitos, ootte mahtavia, ikimuistoinen ja ihan kiva. 
8 päivän rippileirin jälkeen jokaisella on varmasti omanlainen kokemus siitä, millainen leiri on ollut, mutta toivottavasti jokaiselta löytyy edes jotain uusia asioita ja mukavia muistoja kotiinviemisiksi. 




Hyvää yötä Jeesus myötä kiitos tästä leiristä se oli kiva ! 

Kreeta
mediso

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti