sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

4. päivä

Sinne ja takaisin

Leirin neljäs päivä alkoi jo rutiiniksi muodostuneilla herätyksellä, aamupalalla, lipunnostolla ja aamuhartaudella. Päivän aihe ei ole ollut mikään kevyt, vaan ehkä koko leirin vaikein, nimittäin Jeesuksen kärsimys, kuolema ja kuolema yleensäkin. Päivän ohjelmaan kuului Jeesusvaellus läheiselle Saukkoniemen hautausmaalle. Leiriläiset pääsivät myös esittämään Jeesuksen elämän viimeiset vaiheet ristintie -näytelmissä.

Jeesus Pontius Pilatuksen edessä

Mutta jotta koko päivä ei olisi ollut pelkkää kärsimystä, oli jokapäiväisen siestan aikana mahdollista vierailla läheisessä Salessa. Tähän tilaisuuteen tarttuivatkin kaikki leiriläiset, ja nyt nuorten karkki-, sipsi- ja limsavarastot on täytetty.

Saukkoniemen vierailu sujui rauhallisissa ja hartaissa merkeissä, kuten oli tarkoituskin ja palkinnoksi ja piristykseksi tästä, nautittiin leirikeskuksessa reissusta palattua juhla-ateria, jota yövahti Mika oli ollut mukana järjestämässä. Kun kaikki viimein oli saatu ähkyyn, pidettiin vielä päivän viimeiset oppitunnit joiden jälkeen leiriläiset ovat päässeet laulamaan ja leikkimään.  

Leiriläiset ja ohjaajat pääsivät irroittelemaan päivän päätteeksi

Pepé
mediaisonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti