tiistai 13. kesäkuuta 2017

Aika aikaa kutakin

Kaikki kiva loppuu aikanaan...

Niin myös meidän leirillemme siunaantunut helle. Tänä aamuna leiri sai tuta Suomen kesän yllätyksellisyyden, kun lämpötila oli yön aikana pudonnut eilisen paristakymmenestä lämpöasteesta alle kymmeneen. Mukaan pakatut hupparit ja kollarit pääsivät siis nekin vuorostaan käyttöön shortsien ja muiden hellevaatteiden sijaan. Päivään sisältyi sään lisäksi toinenkin yllätys: olimme saaneet päiväksi vieraaksemme Ollin. Hän on kulkenut päivän leirin mukana ja osallistunut oppituntien pitämiseen.

Koska on sunnuntai eli lepopäivä, saivat leirillä olijat nukkua ruhtinaalliset 25 minuuttia pitempään kuin muina aamuina. Rauhallisen ja ehkä jopa kohmeisen heräämisen ja aamupalan jälkeen oli kuitenkin aika tarttua ripeästi toimeen, sillä leiriläisten oli määrä järjestää yhdessä työntekijöiden kanssa messu kymmeneksi. Tämä ei kuitenkaan ollut homma eikä mikään, vaan kaikki sujui sutjakasti ja messuvieraille saatiin järjestettyä aivan asiansa ajava ehtoollisjumalanpalvelus.

Jumalanpalveluksen jälkeen leiriläiset ovat touhunneet tavalliseen tapaan ja tutustuneet seurakuntaelämään. Päivä on kaikenkaikkiaan ollut vilkas, ja Olli totesikin, että leirillä on uskomattoman positiivinen energia.

Pepé
mediaisonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti