tiistai 6. kesäkuuta 2017

Tästä se kesä alkaa

Kohta se alkaa...

Innokas nuorisotyönohjaaja ei malttanut enää odottaa vaan pakkasi kimpsunsa ja kampsunsa autoon ja suuntasi leirikeskukseen fiilistelemään rippileirin alkua. Ulkona paistaa aurinko ja näyttää siltä, että tästä se kesä oikeasti alkaa - niin sään kuin töidenkin puolesta. Aamulla aurinko kajasti kirkon takaa niin kesäisesti.

Tuleva kesä tuo tullessaan leirikeskukseemme viisi rippileiriä. Tämän blogin kautta voit seurata mitä leireillä tapahtuu. Tekstin tuottamisesta vastaavat seurakunnan isoset yhdessä työntekijöiden kanssa.

Ensimmäinen päivä on kohta alkamassa. Nuoret saapuvat tällä kertaa leirille vanhempiensa kyydillä. Rehellisesti voin myöntää, että kaiken tämän innon ja ilon taustalla piilee myös pientä jännitystä - millä mielin nuoret tulevat, olemmehan muistaneet ottaa kaiken oleellisen huomioon suunnitellessamme talven pimeinä iltoina tulevien päivien toimintaa ja niin edelleen. Uskon, etten ole ainoa, jolla pyörii mielessä monenlaisia kysymyksiä, juuri hetkeä ennen kaiken alkamista.
Toivon, että tästä leiristä tulee onnistunut ja meille kaikille jää mukavia muistoja tulevien päivien tapahtumista.

Kaisa
Ykkösleirin nuorisotyönohjaaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti