torstai 29. kesäkuuta 2017

Elämän todellisuudesta...



Toisen päivän aamu niin kuin kaikki tulevatkin aamut aloitettiin yhteisellä lipunnostolla. Tänään lippu nostettiin hieman koleassa säässä.



Aamuhartauden jälkeen, tehtävänä oli valita raamatusta päivän tunnussana. Jokainen sai valita mieleisensä, päivään parhaiten soveltuvan mietelauseen psalmeista, joista yksi sitten valittiin päivän tunnussanaksi. Keskiviikon tunnussana oli  Ps. 12:6 ”Kun heikkoja sorretaan ja köyhät vaikeroivat, minä astun esiin”, sanoo Herra. ”minä tuon avun ja pelastan heidät” lupaa Herra.

Päivän aiheena oli elämän todellisuus ja käsittelimme elämän synkempiä puolia kuten kärsimystä ja kuolemaa. Lisäksi pohdimme millaiset pelikortit olemme itsekukin saaneet omaan elämäämme. Vastapainoksi päivän raskaisiin aiheisiin, pääsimme illalla ulos pelaamaan strategoa.

Iltahartaudessa palasimme vielä päivän aiheeseen. Jokaisella meistä on oma näkymätön reppumme, jossa kannamme meille iloa ja voimaa tuovia asioita, mutta myös harteillemme kertyneitä taakkojamme. Repussa voi olla keskeneräisiä asioita, tiukasti muilta salattuja ja piilotettuja juttuja, asioita joita pelkää, rikkinäisiä asioita, mutta myös virkistäviä ja virvoittavia asioita. Jumala näkee ja tietää nämä kaikki asiat.


     
Mitä sinä kannat omassa näkymättömässä repussasi?



Silja
mediaisonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti