perjantai 9. kesäkuuta 2017

Huh hellettä...

Huh hellettä...

Tuli aamu, tuli ilta. Pian on päätöksessä leirin kolmas päivä. Edellinen yö meni ainakin allekirjoittaneella loistavasti, sillä laskettuani pään tyynyyn nukahdin saman tien, enkä herännyt kuin vasta aamulla seuraavan kerran. Kaikki muutkin leirilläolijat vaikuttivat saaneen nukuttua, sillä heti herätyksen soitua Käylän leirikeskus oli täynnä säpinää kun nuoret alkoivat tehdä pikaisia aamutoimia ja siirtyä aamupalalle. Aamupalan, lipunnoston ja aamuhartauden jälkeen oli päivän ensimmäisen oppitunnin aika. Päivän aiheena on Jeesuksen elämä ja teot, joihin nuoret ovat tutustuneet Raamatun avulla. Mutta jottei päivä olisi mennyt aivan suunnitelmien mukaan, ilmestyi kirkon parkkipaikalle kesken päivän yllättäen linja-auto, josta purkaantui ulos ja rajaseutukirkkoon sisään rippikouluryhmä, ei yhtään sen lähempää, kuin Seinäjoelta. Ei heidän läsnäolonsa kuitenkaan leirin toimintaa häirinnyt, vaan toi siihen vain oman lisänsä. Saatiinpa seinäjokelaisten kanssa laulettuakin yhteislauluna veisu numero 66, Evankeliumi.

Vieraita leirillä, ystäviä vai vihollisia...

Kolmantena leiripäivänä olemme saaneet nauttia välillä jo tukalankin lämpimästä säästä. Ulkona on pelailtu niin sulkapalloa, frisbeegolfia kuin kestosuosikki lentopalloakin. Suosituin ajanviete on kuitenkin tainnut olla auringonotto, jossa etenkin isostytöt ovat kunnostautuneet, eikä mikään ihme, mikä olisikaan mukavampaa kuin asettua makuulle Käylän kirkon suurille portaille auringon porottaessa täydessä terässä?

Päivitystä kirjoittaessa ja ilta-auringosta nauttiessa

Leirikeskuksen sauna on korkattu nyt tällekin kesälle. Olo on mukavan rento ja pojat parveilevat pihalla nauttien someajastaan ja kauniista kesäillasta. Voisiko kolmas päivä saada paremman päätöksen?

Pepé
mediaisonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti