perjantai 28. heinäkuuta 2017

Käylä 5 on rantautunut

Eilen se starttasi, nimittäin kesän viimeinen ripari. Ja sanotaanko näin omasta kokemuksesta, että täähän lähti luistaan iha mallikkaasti :)

Aamulla tosiaan kokoonnuimme seuriksen pihalle ja startattiin matka kohti Käylää 21 rippikoululaisen, kuuden isosen ja neljän työntekijän kanssa. Ja niinkuin muutkin leirit, tämäkin aloitettiin samalla tavalla, eli majoittumalla ja syömällä hyvää ruokaa.


Isoset halus vähä leikitellä


Ruuan jälkeen nostimme lipun ja kokoonnuimme kirkkoon ja jakaannuimme isosryhmiin. Pienen tutustumisen jälkeen ryhmäläiset kokosivat leirille erilaisia sääntöjä, joita kaikkien tulisi noudattaa leirillä ja tietenkin myös leirin ulkopuolella.

Kahvilla meille tarjoiltiin tuoretta mokkapalaa ja sen jälkeen hiljennyimme kuuntelemaan Markuksen evankeliumia. Sen jälkeen päivä jatkui sessiolla, jossa puhuttiin mm Raamatusta. Illan aikana teimme myös kaikille rukoushelmet, joita käytimme sitten iltahartauksessa apunamme.


Eilisilta oli vielä vähän spesiaalimpi, sillä osallistuimme illan aikana myös kesäillan musiikkituokioon. Markus Malmgren ja Tuomas Heikkilä soittivat taitavasti noin tunnin kestoisen konsertin.

Kirkkoon saapui mukavasti myös ulkopuolisia
 

Loppu ilta meni leppoisasti suihkujen aikana pelaillen ja muuten vain touhuten. Olihan silloin myös se kuuluisa ''someaika'', mutta oli huippua huomata että ei ne puhelimet loppupeleissä niin tärkeitä ollutkaan !

Eka päivä pulkassa ja leiri hiljeni varsin nopeasti :)


Kreeta
mediso

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti