keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Tunnelmia leirin viimeisestä kokonaisesta päivästä

Maanantaina, leirin viimeisenä kokonaisena päivänä ohjelmaan oli suunniteltu vielä monta yhteistä tuokiota. Käsiteltävänä oli vielä joitain asioita ennen onhelmassa olevaa loppukertausta.

Nuoren seurakunnan tunnilla isoset kertoivat nuoren seurakunnan toiminnasta sekä isoskoulutuksesta leiriläisille. Isoskoulutus on valmistautumista isosen tehtävään, mutta myös mahdollisuus oppia lisää itsestä sekä kasvaa kristittynä. Isoset tiivistivät omia kokemuksiaan pariin ajatukseen: "Isostoiminnasta olen saanut uusia kavereita ja oppinut tuntemaan itseäni paremmin." sekä "Isostoiminnan myötä olen oppinut uusia kokemuksia, käytännön taitoja sekä saanut paljon rohkeutta." Nuorisotyöntekijä tiivistää loppuun "Kuka tahansa rippikoulun käynyt, jota toiminta kiinnostaa, on tervetullut mukaan isostoimintaan!".

Useampana päivänä leiriläiset olivat esittäneet toiveen päästä uimaan ja se toive pystyttiinkin toteuttamaan viimeisenä päivänä. Turhaan ei siis oltu pakattu laukkuun uikkareita ja pyyhkeitä. Uimarannan sijainti hieman etäämpänä tarkoittaa sitä, ettei uimaan päästä ihan jokaisella tauolla vaikka sää kuinka suosisi. Maanantaina tämä toive oli kuitenkin mahdollista toteuttaa. Osan lähtiessä ohjaajien kanssa uimaan, jäivät loput viettämään yhteistä aikaa leirikeskukseen parin työntekijän kanssa. Vesi oli onneksi ehtinyt lämmetä jo sen verran, että rohkeimmat uimarit uskaltautuivat kastautua useampaankin kertaan.



Viimeinen ilta oli mukava. Yhdessä touhuaminen ja tekeminen osoittivat, että kaikilla oli mukavaa ja leirillä saatettiin oikeasti olla yhtä toisten kanssa. Päätimme päivän yhteiseen iltahartauteen, jossa kaikki saivat kertoa omia ajatuksia leiristä. Leiri oli mukavampi kuin uskalsi toivoa, ruoka oli hyvää ja yhdessä oli kivaa - näihin ajatuksiin voimme tiivistää leiriläistemme ajatukset.


Tiistaina, leirin päättyessä edessä on vielä viimeiset yhteiset askareet ja sen jälkeen on suuntamme kohti konfirmaatioharjoituksia ja kotia. Hyvää yötä, Jeesus myötä, kiitos tästä leiristä, se oli mahtava!

Kaisa,
leirin nuorisotyöntekijä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti