tiistai 18. heinäkuuta 2017

Käylä IV starttaa

Tänään tiistaina Käylä IV valtasi leirikeskuksen. Sateisesta aamupäivästä huolimatta suuri joukko reippaita leireilijöitä marssi linja-autosta Käylän rajaseutukeskuksen pihamaalle. 


Aivan aluksi kokoonnuimme kirkkosaliin  puhumaan leirin turvallisuudesta ja yhteisistä säännöistä, jonka jälkeen majoituimme huoneisiin. Majoittumisen jälkeen ruokailimme, jonka jälkeen rippikoululaiset jaettiin ryhmiin ja ryhmissä keksittiin leirille yhteiset pelisäännöt. Myös puhelimet jätettiin tässä vaiheessa sakastiin odottamaan illan puhelinaikaa.

Päiväkahvin jälkeen pidimme kirkkosalissa pienen lepohetken Markuksen evankeliumia kuunnellessa. Kolmelta starttasi ensimäinen virallinen oppitunti rippikoululaisille. Sen aiheena oli Raamattu. Myös toinen tämän päivän oppitunti koski Raamattua. Oppituntien jälkeen taas syötiin keittäjien valmistamaa maukasta ruokaa, jonka jälkeen ryhmät toimivat. Kun paikat oli saatu taas siisteiksi jatkui ilta ryhmätunnilla. Siellä nuoret askartelivat itselleen rukoushelmet ja luotiin yhdessä omalle ryhmälle ryhmäjuliste. 


Illalla aurinkokin pilkisti jo ja oli isosten järjestämien toimintarastien aika. Niissä tarvittiin ryhmän jäsenten välistä yhteistyötä, sillä tehtävinä oli mm. sokkopalapelin kokoaminen, nimiruudukko, keksittiin rajaseutukeskus sanasta sanoja, ja kuljettiin sokkona maastossa.


Rastien jälkeen alkoi vapaa-aika ja nuoret saivat puhelimensa takaisin. Muutama innokas lenkkeilijä lähti käymään lenkillä ja muut leiriläiset menivät jo suihkuun. Suihkujen jälkeen olikin jo iltapala ja iltahartaus.

Näin on ensimäinen leiripäivä pulkassa ja leiri hiljeni nukkumaan. Hyvää yötä!

Aino
mediaisonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti