lauantai 29. heinäkuuta 2017

Toisen päivän toimet

Siinä vaiheessa kun aamulla kuulee musiikkia, niin tietää että on aika nousta ylös, kiskoa vaatteet päälle ja suunnata aamupalalle. Krista herätti leirin 7.50 ja pian sen jälkeen kaikki leiriläiset olivat saapuneet ruokalaan syömään mm. tuoreita sämpylöitä, jotka emännät olivat meille aamulla paistaneet.



Aamuväsymyksen jälkeen nostimme yhteisesti lipun ja suuntasimme aamuhartauteen. Hartauden jälkeen nuoret jäivät Aten hoiviin, jolloin meillä isosilla oli hyvin aikaa valmistella tulevaa kakkurallia. Kakkurallin ideana on se, että kisataan viisi eri kisaa, jonka jälkeen sijoituksesi mukaan saat tarvikkeita kakkuusi ja sen jälkeen jokainen ryhmä valmistaa oman kakkunsa syötäväksi.

Isoset ja Mika testaamassa pingisrataa

Yksi ryhmien kakuista

Tämä päivä on pitänyt sisällään aika paljon sessioita, mutta nuoret ovat jaksaneet siitä huolimatta hyvin. Illalla nuoret pääsivät juoksemaan, sillä ohjelmaan kuului strategon pelaaminen. Sen jälkeen koetti päivän skaba, joka oli tällä kertaa vesiviesti.

Illalla oli vapaa-aikaa ja saunat. Kuuman päivän jälkeen yllättävän moni leiriläinen silti jaksoi lähteä saunomaan. Saunojen aikaan kirkossa pelailtiin mm. aliasta ja blokusta. Ja iltahartauden jälkeen väsynyt leiri hiljeni ja näin päättyi leirin toinen päivä.

Hyvää yötä Jeesus myötä kiitos tästä päivästä se oli kiva !

Kreeta
mediso

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti