sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

Kolmannen päivän kommellukset

Leiri on pyörähtänyt hyvin käyntiin. Tuntuu kuin täällä olisi oltu jo pidempääkin, vaikka tänään on vasta kolmas päivä. Porukka on ryhmäytynyt hyvin ja vauhtia riittää aamusta iltaan asti. Myös meidän työporukan homma toimii yhteen ihan mahtavasti, mikä on aivan huippua!

Kimi hoiti tänään aamuherätyksen perinteisellä Juha Tapiolla ja aamupalan jälkeen saimme juhlistaa päivän syntymäpäiväsankaria, sillä eräs leiriläisistä täytti tänään vuosia. Askartelin hänelle eilen kortin ja keräsin kaikkien leiriläisten nimet tietysti mukaanlukien työntekijät ja isoset, toivottavasti se oli ihan mukava yllätys!

Tänään leiriläiset ovat oppineet Helin ja Aten opetuksessa mm. kasteesta ja ehtoollisesta. He pääsivät myös seuraamaan kastetilaisuutta, jonka Heli ja isoset järjestivät heti session alkuun.




 
Lounaalla myös palkittiin kaikki, jotka olivat suorittaneet ulkoläksyt kahden ensimmäisen päivän aikana. Ja meitähän oli monta, myös meitä isosia
Lauantain ryhmiksissä ryhmät valmistelivat Jeesuksen vertauksista pienimuotoisia näytelmiä, jotka sitten esitettiin illan iltaohjelmassa. Illan aikana näimme muunmuassa laupiaan samarilaisen ja armottoman palvelijan. Iltaohjelmassa myös lauloimme ja leikimme lännennopeinta ja tyynyrallia.
 


 
Ainii! Ja tänään ollaan isosia paikkailtu useamman kerran, millon laastaria, millon suurempia mustelmia. Leiriläiset ovat vielä tähän mennessä säästyneet ilman kolhuja.
 
Kolmas päiväkin tuli ja meni, huomenna onkin sitten vierailupäivä ja leirin puoliväli !
 
Kreeta
mediso




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti