maanantai 24. heinäkuuta 2017

Vierailupäivä!

Sunnuntai aamu alkoi lipunnostolla ja hartauden sijasta aloimme koko porukan voimin siivoamaan kirkon ja asuinrakennuksen tiloja siihen kuntoon, että vieraat on hyvä päästää sisään. 

Kellon lähestyessä kymmentä alkoi kirkon parkkipaikka kovaa vauhtia täyttyä autoista ja piha alkoi kuhista, kun leiriläiset ottivat vieraitansa vastaan ja saivat herkkuvarastoihinsa hyvin täydennystä.



Kymmeneltä alkoi messu, johon rippikoululaiset ja heidän vieraansa osallistuivat. Messun jälkeen saimme kirkkokahvit ja marjapiirakkaa. 

Leiriläiset vieraineen levittäytyivät tutustumaan leiripaikkaan ja sillä aikaa kirkossa oli erään pariskunnan vihkivalan uusiminen näin heidän 40 vuotis vihkipäivänään.

Paikkoihin tutustumisen jälkeen kokoonnuimme taas kirkkoon, jossa työntekijät, isoset ja leiriläiset esittäytyivät ryhmittäin ja kertoivat työtehtävistään ja itsestään. Esittäytymisen jälkeen lauloimme vielä sitkeän sydämen ja konfirmaatiolaulumme tuulien teitä. 

Vieraat lähtivät puoli yksi ja leiri pääsi lounaalle. Ruokana oli sitä ja kaikki söivät vatsansa täyteen.

Oppitunnit alkoivat vasta puoli kolmelta ja ensimmäisen tunnin aiheena oli seurakunta. Isosten tunnilla käsiteltiin meidän seurakuntaa ja päivällisen jälkeen yövalvojamme Mika piti tunnin aikuistumisesta ja itsenäistymisestä. 

Kun tunnit olivat ohi saivat nuoret puhelimensa ja puhelin aikaa tuli hieman enemmän kuin aiempina päivinä, sillä nuoret eivät saaneet puhelimiaan aamulla tiukan aikataulun takia. 

Seitsemältä alkoi suihkut ja suihkujen jälkeen pidimme kirkossa iltaohjelmaa ja laulelimme punaisesta kirjasta.

Näin loppui hyvin äänekäs ja vaudikas sunnuntai ja leiriä onkin enää vain kaksi päivää jäljellä!

Aino

mediaisonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti